بیماری‌ها و درمان

در اینجا به بررسی بیماری ها و روش های نوین درمانی هر یک می پردازیم

بیماری‌ها و درمان

در اینجا به بررسی بیماری ها و روش های نوین درمانی هر یک می پردازیم

شناخت عارضه های مختلف و روش های نوین درمان

  • ۰
  • ۰

کشش و وارد شدن فشار از هر ناحیه به مقعد می تواند باعث تحریک عصب ها و بالشتک های عروقی شود. این سیاهرگ هایی که تحت فشار قرار گرفته اند در گذر زمان ورم کرده و منجر به بواسیر داخلی می شوند. این حقیقت؛ شایع ترین دلیل برای به وجود آمدن هموروئید داخلی است. مواردی وجود داشته که می توانند زمینه ساز تشکیل این توده باشند. که عبارتند از:

  • زور زدن هنگام اجابت مزاج: زمانی که بیهوده زور زده و دفع ندارید، فشار های وارد شده به رکتوم را افزایش می دهید. که باعث تشکیل توده می شود.
  • یبوست مزمن: ابتلا به یبوست مزمن و سفت بودن مدفوع که درمان نشده و بی توجه باقی بماند به کانال رکتوم و مقعد آسیب وارد کرده و سیاهرگ ها را خراش دهد. به مرور زمان این سیاهرگ های آسیب دیده عفونت مدفوع را جذب کرده و متورم می شوند که به آنها بواسیر داخلی می گویند.
  • اسهال مزمن: اسهال بیماری است که در آن مدفوع به دلیل شل بودن زیاد حالت اسیدی به خود می گیرد. در نتیجه باعث آسیب زدن به بافت تحریک پذیر مقعد می شود.
  • چاق بودن و داشتن اضافه وزن: افرادی که چاقی مزمن دارند معمولا هنگام نشستن فشار دو برابری به مقعد آنها وارد می شود. در نتیجه خونرسانی در این قسمت کم شده و توده های بواسیری ایجاد می شوند.
  • ورزش های سنگین: این ورزش ها مانند وزنه برداری، می توانند فشار وارد شده به رکتوم را چند برابر کنند. این فشارها برای ناحیه نشیمنگاه کاملا مضر است.

گرید یا درجات مختلف هموروئید داخلی

درست از زمانی که دچار هموروئید داخلی شدید و تا وقتی که توده رشد کرده و بزرگ می شود به درجات مختلفی می رسد. نسبت به اینکه در گرید 1،2،3و 4 می رسد، روش درمان آن هم فرق می کند.

source

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی